15 Ocak 2008 Salı

Saçlarımı nasıl geri kazanabilirim?

Saçlarımı nasıl geri kazanabilirim?

Verici alanı yeterli, sağlıklı erişkin erkeklerin çoğu saç nakli için uygundur. Saç ekimi her yaş grubuna uygulanabilir. Bir hasta için hangi yöntemin uygun olduğunun belirlenmesinde verici bölgedeki saç yoğunluğu, kafa derisinin gevşekliği, saç dökülme tipi, saç rengi ve saçın dalgalı veya düz olması, gibi pek çok faktör rol oynar. Bu belirleyici özellikler Transmed'de yapılacak doktor muayenesi ile hastaya anlatılır.

Eğer iyi bir adaysanız amacımız size mümkün olan en doğal görünümü en verimli biçimde vermektir. Operasyondan sonra kendi saçınız ile nakledilenler arasında bir fark görmeniz mümkün olmayacaktır. Nakledilen saç tamamen sağlıklıdır ve görünüş olarak doğaldır. Saç çizgisi önemli derecede gerilemiş ve geniş saçsız bölgeleri olan kişiler bile verici alanı yeterli ise bu yöntemle iyi bir saç örtüsüne kavuşabilir.

Saç nakli gelecekteki dökülmeden ya da başkalarının farketmesinden endişe ettiğiniz için değil, saç dökülmesinin derecesi sizin için artık kabul edilebilir olmaktan çıktığında düşünülmelidir.

Hiç yorum yok: